Green Horizon Online

Green Horizon Online

онлайн списание на РЕЦ

Този уебсайт е разработен с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за реформи, свързани с участието на гражданското общество

Новини


Академия за екологично право представя курс "Опазване на околната среда на Черно море: по пътя за Копенхаген" 21-26 септ. 2009г. Атина, Гърция

16 юли, 2009
Академията ще предостави на участниците възможност да участват в интензивен курс по екологично право и управление. То е адресирано към студенти по право, преподаватели, служители на публични длъжности, представители на неправителствени организации и други агенции, които се интересуват да научат повече за възникващите проблеми свързани с околната среда и съществуващата регулаторна рамка, в глобален и мултидисциплинарен контекст.

Тази годишната програма, "Опазване на околната среда на Черно море: по пътя за Копенхаген" ще бъде едноседмично интензивно обучение, от 21-26 септември 2009 г., за защита и управление на Черноморския регион, както и курсове за водене на преговори на тема околна среда в посока на новото Споразумение за климата след Протокола в Киото. Участниците ще слушат лекциите, предлагани от изтъкнати учени и преподаватели по право от Гърция, Черноморските държави и международната научна общност.

Крайният срок за заявка за участие в Академията за екологично право е 31 юли 2009 година. Таксата за участие е 300 евро.

За повече информация и регистрация, моля, свържете с г-н Елефтериос Левантис на elevantis@eplo.eu и 30 22920 69810-2 вътр. 213.

В прикачените файлове ще намерите програмата на курса и регистрационната форма.

Application form 2009 NEW

ELA program